Afbeelding
Foto:

Rommelmarkt Sparta'25: gezellig en druk

Beek en Donk - Circa 150 standhouders stonden afgelopen zondag om 9.00 uur klaar om hun waar te verkopen. Ruim voor 9.00 uur stonden de eerste kopers al te wachten voor de poorten. Uiteindelijk hebben bijna 1.300 mensen de rommelmarkt van Sparta'25 bezocht.

De kraamhouders waren allen zeer blij met de mooie kramen die al volledig opgebouwd klaarstonden. Ook de gratis koffie of het fris inclusief appelflap waarmee de organisatie langs kwam konden de standhouders zeer waarderen. Ook de bezoekers kregen allen een consumptie aangeboden. Het gezellige terras was de gehele dag goed gevuld. De hamburgers, worsten, friet en het gebak lieten de bezoekers goed smaken. Kinderen vermaakten zich uitstekend op het luchtkussen.

Mede door de goede organisatie en de gastvrijheid van de club is het weer een zeer geslaagde markt geworden. De evaluatie heeft al weer plaatsgevonden om de markt voor volgend jaar nog beter en gezelliger te maken.

Op zondag 24 juni 2018, de laatste zondag van juni, houdt Sparta'25 weer zijn rommelmarkt. De eerste kramen en grondplaatsen zijn al weer gereserveerd. U kunt nu ook al uw kraam of grondplaats bestellen via de site www.rommelmarktsparta25.nl of via de op deze site genoemde contactpersonen. De opbrengst van de kraamhuur komt geheel ten goede aan de vereniging.

Afbeelding