Gastvrij Boerdonk is het culinair element tijdens dorpsfeest

Boerdonk - Wederom start het dorpsfeest op vrijdag 25 augustus met 'Gastvrij Boerdonk'. Duo's (echtparen, vrienden, vriendinnen, familie ) gaan thuis helemaal uit hun dak op culinair gebied om voor 6 personen iets lekkers te maken. Een voorgerecht, een hoofdgerecht of een dessert. Welke 2 duo's samen met jou en je maatje je culinaire uitspatting bij jou thuis komen genieten is een lot uit de loterij.

Evenzo is het een verrassing waar je zelf als duo gaat eten. En dat maakt meedoen aan Gastvrij Boerdonk nou zo leuk. Je gaat echt je best doen om iets lekkers te maken ( je moet het per slot van rekening ook zelf mee opeten) en je tafelgenoten zijn misschien mensen die nog nooit bij jou op bezoek zijn geweest of jij nog nooit bent geweest, die je misschien al jaren kent maar nog nooit mee gebuurt hebt. Dit levert, zegt de ervaring van voorgaande jaren, zeer leuke gesprekken op. Er zijn weinig beperkingen aan het gebeuren behalve dat minimaal de helft van het duo uit Boerdonk moet komen. Verder geef je je voorkeur op voor, voor-, hoofd – of nagerecht en zorg je er voor dat je gasten op vrijdag 25 augustus gastvrij bij jou thuis ontvangen kunnen worden. Denk er vast over na, lees een en ander na op de site www.dorpsfeestboerdonk.nl en aanmelden kan altijd bij info@dorpsfeestboerdonk.nl. Vermeld dan even de namen van jou en je maat, je voorkeur voor voor-, hoofd- of nagerecht en evt. allergieën. De rest komt dan allemaal dik in orde. Smakelijk eten.

Informatieavond buffelrun
Op zaterdag en zondag zijn de familie color buffelrun en de buffelrun de hoofdschotel en evenals vorig jaar is er een informatieavond over het parcours, de rol van de vrijwilligers en ingehuurde professionals en hoe een en ander georganiseerd wordt. Ben je vrijwilliger of wil je dat worden kom dan zeker naar deze avond. Ben je belangstellend dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Vrijwilligers hoeven niet perse uit Boerdonk te komen. Iedereen is welkom en met op zaterdag 1000 deelnemers aan de familie color buffelrun en zondag 1650 deelnemers aan de buffelrun zijn veel vrijwilligers nodig. De informatieavond vindt plaats op woensdag 5 juli in Gemeenschapshuis Den Hazenpot en aanvang is 20.00 uur. Zegt het voort zegt het voort.