Afbeelding
Foto:

Variërende muziek bij Muziektuinconcert

Beek en Donk – Stichting MuziektuinPodium verzorgt op zondag 9 juli weer een concertmiddag in de Muziektuin van Beek en Donk.

De middag wordt om 13.00 uur geopend door de Beek en Donkse buurtkapel De Ekkermuzikanten, met muziek variërend van Tsjechische tot Egelander, van pop tot jazz en van klassiek tot Nederlandstalig. Omstreeks 14.00 uur vervolgt een van de grotere shantykoren van Nederland, De Klotvaarders uit Deurne, het programma met liederen die vroeger onder het werk aan boord van grote zeilschepen werden gezongen. Om 15.00 uur volgt een optreden van Muziekmakerij De Biks Bent uit Beek en Donk. Om circa 16.00 uur wordt het programma afgesloten door de Tamino's, een trio dat zichzelf begeleidt en oude, nieuwe en zelfgeschreven Franse chansons brengt.

Het bestuur van de Stichting MuziektuinPodium nodigt iedereen van harte uit deze gratis optredens te komen bijwonen. Voor meer informatie over de stichting, de optredende groepen en de overige concerten van dit seizoen, kunt u terecht op www.muziektuinpodium.nl.