Het Team van JUMBO Laarbeek draagt namens al zijn klanten de goederen over aan Super Sociaal Laarbeek
Het Team van JUMBO Laarbeek draagt namens al zijn klanten de goederen over aan Super Sociaal Laarbeek Foto:

'I LIKE FOOD' actie levert €2.100,00 op

Lieshout/Mariahout - De 'I LIKE FOOD' actie bij JUMBO Lieshout en Mariahout is en blijft een ongekend succes. Klanten van JUMBO ondersteunen dit duurzaam initiatief van JUMBO-ondernemer Albert en Jeanne van den Bogaard om samen voedselverspilling tegen te gaan.

DeMooiLaarbeekKrant berichtte eerder dit jaar over deze 'I LIKE FOOD' actie die zowel bij JUMBO in Lieshout als in Mariahout gelijktijdig van start ging. Klanten van JUMBO worden in de gelegenheid gesteld om producten met een zeer korte houdbaarheidsdatum tegen forse kortingen te kopen. Deze producten zijn kwalitatief uiterst verantwoord maar worden geacht op de dag van aankoop te verwerken en/of te gebruiken. Al deze geselecteerde producten vindt de klant in een speciaal hiervoor opgesteld koelmeubel in de Jumbo Supermarkt.

Een win-win situatie!
Het mooie van deze I LIKE FOOD actie is dat het mechanisme alleen maar winnaars kent. Het belangrijkste is en blijft natuurlijk de mening van de klanten en die zijn allemaal zonder uitzondering enthousiast over deze actie. Daarnaast steunen de klanten met hun I LIKE FOOD aankoop direct een belangrijk sociaal maatschappelijk doel binnen de Laarbeekse samenleving en wel de noodzakelijke basisvoedselvoorziening voor de minima via Super Sociaal Laarbeek.

Met gepaste trots delen Albert en Jeanne dan ook mede dat in deze vervolgperiode van de I LIKE FOOD actie een totaalbedrag van ruim €2.100,00 is gedoneerd in de vorm van goederen aan Super Sociaal. Producten die normaliter dus binnen de supermarktexploitatie in de afvoerverwerking zouden verdwijnen worden nu middels deze I LIKE FOOD actie ten gelde gemaakt en 'omgevormd' in een forse goederendonatie aan Super Sociaal Laarbeek. Hoe mooi kan het zijn.. toch.

Super Sociaal Laarbeek is erg blij met dit mooie initiatief van JUMBO Laarbeek. Een forse financiële 'steun in de rug' voor al de vrijwilligers die betrokken zijn bij de basisvoedselvoorziening voor de Minima in Laarbeek. Zo laat bestuurslid Antoon van Schaijk van Super Sociaal Laarbeek weten. De succesvolle rijdende supermarkt ontvangt wekelijks meer en meer geïndiceerde gezinnen die zij voorzien van basis boodschappen met hoge kortingen. Middels deze fantastische JUMBO I LIKE FOOD actie kunnen zij ze nog meer aanbieden…Chapeau!