Afbeelding
Foto:

Fietstocht 'Ons Genoegen'

Lieshout - De organisatie had een mooie fietstocht uitgezet voor de leden van Jeu de Boulesvereniging 'Ons Genoegen'. Met 34 fietsers zijn ze om 9.30 uur vertrokken vanaf de Jeu de boulesbaan in Lieshout. Iedereen had zijn bouls bij in de fietstassen, want gebould werd er onderweg, dat was de afspraak.                                                                                                                                         

Ze zijn langs het kanaal naar Stad van Gerwen gefietst, toen door Gerwen, richting Stiphout. Na 13 kilometer kwamen de fietsers bij de oude toren aldaar om, de zelf meegenomen koffie, thee met een lekkere koek erbij te nuttigen. Hier werd ook het eerste spel Jeu de boules gespeeld op een grasveld hult en bult. Dan heeft iedereen veel plezier en is het lachen geblazen en daar is zo'n dag voor bedoeld. Daarna zijn ze na een mooie tocht van weer 10 kilometer voor de lunch naar Strandbad Enode in Nuenen gefietst. Heerlijk, het was bijzonder goed verzorgd allemaal. Daar op een groot grasveld weer een partijtje gebould. Voor het laatste spelletje gingen de deelnemers richting Helmond naar de Verande. Op de bospaden hebben ze de ballen gegooid, alle kanten rolden ze op behalve de goede, hoe leuk is dat?

Ondertussen vorderde de dag en was het tijd voor een hapje eten. De leiding had een mooie locatie geregeld, waar dit was bleef een verrassing, maar gaandeweg het fietsen kwamen ze bij de Croyse Hoeve. Het eten was allemaal geregeld, er werd heerlijk gegeten en wat gedronken. Om ongeveer 20.00 uur ging de tocht richting Lieshout, het was een hele leuke dag. De deelnemers danken de organisatie hiervoor.