Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Ondernemend Laarbeek ontmoet elkaar op zomerbarbecue

Fotograaf: Joost Duppen

Aarle-Rixtel – Op een idyllisch plaatsje in Aarle-Rixtel vond woensdagavond 12 juli een meer dan geslaagde zomerbarbecue plaats van twee Laarbeekse ondernemersverenigingen: VIER en LIMO. Maar liefst 150 ondernemers waren naar Kasteel Croy gekomen om samen te proosten op de mooie zomer die komen gaat.

Ondernemersclub VIER houdt al jarenlang medio juli haar zomerbarbecue. VIER is een Laarbeek-brede netwerkclub met ruim 160 leden. De zomerbarbecue is het hoogtepunt van het jaar. De activiteit trekt met het jaar meer ondernemers. Dit jaar was ervoor gekozen om de samenwerking op te zoeken met LIMO, de ondernemersvereniging van Lieshout en Mariahout. Vanuit deze vereniging waren er ook ruim 20 ondernemers bij aanwezig.

Bijeenkomst
Nadat het woensdag de hele ochtend geregend had, klaarde het 's avonds gelukkig op. In een mooie transparante tent, kon iedereen droog staan en was het gelukkig warm genoeg om er een heerlijke zomeravond van te maken. De bijeenkomst begon met een kort openingswoord door voorzitter Paul Sneijers (VIER), voorzitter LIMO Mark Lommen en Jan Franken van Kasteel Croy. Daarna konden mensen genieten van een heerlijk hapje en drankje. Wie interesse had, kon een kijkje nemen in het prachtige kasteel. Jan Franken leidde de ondernemers op zijn geheel eigen wijze rond door het prachtige gebouw.

Zomerreces
De eerstvolgende activiteit voor VIER staat gepland op donderdag 21 september. Hierover volgt op korte termijn meer informatie. Ondernemersclub VIER wenst iedereen een heel fijne vakantie toe. Meer informatie over de vereniging kun je vinden op www.vierlaarbeek.nl.

Afbeelding