Jeugd Sparta'25 zoekt dringend vrijwilligers

Beek en Donk - Voetbalvereniging Sparta'25 uit Beek en Donk heeft dringend behoefte aan vrijwilligers voor aanvang van het nieuwe seizoen 2017-2018. Jammer genoeg hebben ze voor de teams JO19-3 en JO13-5 op dit moment nog geen enkele begeleiding, dat wil zeggen geen trainer en ook geen leider(s).

Ook bij het G-voetbal is nog met spoed zoekende naar een trainer en leider voor haar G1 team. Daarnaast zijn ze nog op zoek naar een groepsleider voor de jeugd O10 en O11. Binnen de jeugdcommissie willen ze heel graag iemand verwelkomen die de vacature 'toernooien' voor zijn/haar rekening wil nemen. Het mag duidelijk zijn, dat de voetbalclub bij calamiteiten ook kan beschikken over BHV-ers en EHBO-ers. Vandaar de oproep om ook hierin te voorzien. En helaas zijn dit niet de enige vacatures.

Een vereniging zoals Sparta'25 kan nu eenmaal niet bestaan zonder vrijwilligers. Hun vraag aan u is om er eens over na te denken om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Sparta'25. Zij ontvangen u met open armen. Wilt u reageren? Heel graag. Dan kunt u contact opnemen via het e-mailadres: vrijwilligerszaken@sparta25.nl.