'Vrienden van Kevelaer' organiseert 12e bedevaart

Laarbeek - De werkgroep 'Vrienden van Kevelaer' houdt ook dit jaar voor de 12de keer een bedevaart naar Kevelaer. De organisatie is nu in handen van enkele betrokken mensen uit de parochies Gemert/Bakel en Laarbeek. De geestelijke leiding wordt verzorgd door pater Arie Wester OFM en broeder Josep, beiden uit Lieshout.

Dit jaar is de bedevaart op vrijdag 6 oktober, één dag voor het feest van Maria, Koningin van de Rozenkrans. De bus vertrekt om 07.30 uur vanaf het kerkplein in Mariahout, en gaat via Lieshout naar Bakel en de Rips. Om 10.00 uur hebben ze dan in de Kaarsenkapel een eucharistieviering, waarna eenieder vrij is om te winkelen of koffie te drinken in het stadje.

Om 12.00 uur wordt u een lopend (warm) buffet aangeboden in hotel/restaurant 'Goldener Apfel', recht tegenover de kaarsenkapel. Daarna is er weer vrije tijd om de stad in te gaan. Om 15.00 uur houden ze opnieuw in de Kaarsenkapel een Mariaviering. Na afloop van deze dienst is er dan koffie/thee drinken met gebak ook weer in hetzelfde hotel/restaurant.

Tegen 16.00 uur wandelen de deelnemers terug naar de parkeerplaats bij het gemeentehuis, waar de bus op hen wacht om hen weer veilig thuis te brengen.

De kosten bedragen €35.00 per persoon, alles inbegrepen. Eventuele intenties kunt u – liefst schriftelijk - opgeven aan broeder Josep of pater Wester in de bus. Wanneer u zich aanmeldt gaat de werkgroep ervan uit, dat u zich ook verplicht om mee te gaan. U kunt zich nu al aanmelden bij Mw. Bets Gelden in de Rips (tel. 0493-599 313) E-mail a.gelden1@upcmail.nl of bij Mw. Marian Schipperheijn in Lieshout (tel. 0499-422866). E-mail marianschipperheijn@gmail.com.