Afbeelding
Foto:

Mooi Jong in het Vak

VindGoederen, allerhande in- & verkoop van nieuwe en tweedehands goederen, woningontruimingen en dagbesteding vanuit de WMO.

Met dit bedrijf is Arjan Buikema dagelijks actief bezig op Beekerheide 23 in Beek en Donk. Je treft er een verzameling van allerlei leuke spullen aan, voor in en om het huis. Van grote meubelen tot leuke kleine decoratie, boeken, cd's, dvd's, verpleeghulpmiddelen, enz. Kortom: een zeer divers aanbod.

Daarnaast is het een gezellige plaats voor cliƫnten met een WMO-indicatie, die dagelijks bij Arjan komen om uiteenlopende handelingen te verrichten binnen de dagbesteding.

Tot slot is er zelfs een heus atelier van de Beek en Donkse Kunstenares Paula Kampen. Zij maakt een uniek soort kunst op zeer uiteenlopende materialen. Op dinsdagen is Paula zelf aanwezig, maar haar atelier is tijdens de openingstijden altijd te bezoeken.

*Vul, in het atelier, jouw naam en telefoonnummer in en maak kans op een mooi kunstwerk! De winnaar wordt 1 september 2017 bekend gemaakt.

Tijdens openingstijden zijn de spullen en het atelier te bezoeken, maar u kunt ook uw overbodige bruikbare spullen komen brengen. Natuurlijk kunt u ook bellen voor woningontruiming of het ophalen van bruikbare goederen, maar ook alle defecte elektronica.

Op de Facebookpagina (VindGoederen) staan regelmatig leuke acties en houdt ook het Zoekertje in DeMooiLaarbeekKrant goed in de gaten!

VindGoederen
Beekerheide 23
5741HB Beek en Donk
06-41227788

Geopend:
Maandag t/m vrijdag 9.00-12.00 uur
Of op afspraak, bel gerust!
Pinnen is mogelijk.