Diverse activiteiten seniorenvereniging KBO Lieshout

Lieshout – 'Samen Uit Eten' is een gezellige activiteit waar altijd veel mensen aan deelnemen. Op donderdag 24 augustus staan de tafels gedekt in restaurant De Hommel in Beek en Donk. Voor €19,95 serveert men de KBO-leden een viergangen keuzemenu.

Voor de leesclub zit de vakantie er ook weer op. Op dinsdag 5 september komen de boekenliefhebbers bij elkaar in Franciscushof. Besproken wordt het boek De tolk van Java van Alfred Birney. Een bijzonder aangrijpend boek waarover ongetwijfeld veel te discussiëren valt. Als u graag leest, loop dan eens binnen. Aanvang 20.00 uur.

Ideeënbus
Naast het publicatiebord in het Dorpshuis staat de ideeënbus van KBO Lieshout. De bus staat er voor suggestie, vragen, commentaar enz. Ook aanmeldingen voor activiteiten kunnen in de bus gedeponeerd worden. Maak er gebruik van!

Inloop
Vanaf dinsdag 29 augustus is de wekelijkse Inloop weer in het Dorpshuis. Van 10.00 tot 11.30 uur kunt u dan kennismaken met een dynamische seniorenvereniging. Kom eens gezellig binnenlopen. De koffie staat klaar.