Piet en Cas van Houtert
Piet en Cas van Houtert Kuppens Fotografie

Schade? Welke schade? ABS Van Houtert Gemert lost het al 50 jaar voor u op!

50 jaar ABS Van Houtert Gemert

Op 1 maart 1967 startte Piet van Houtert met Spuiterij Van Houtert in Gemert. Met heel veel liefde voor het vak heeft hij, samen met zijn team, vele autoschades hersteld. De liefde voor het vak sloeg al snel over naar zijn zoon Cas. Cas begon in 1990 aan zijn opleiding IVA en was steeds vaker in de werkplaats te vinden. Het was al snel duidelijk dat hij dezelfde beroepsgenen in zich had als zijn vader en leerde zowel op zijn opleiding als op de werkvloer zeer gemotiveerd de kneepjes van het vak. Na jaren met zowel vader als zoon op de werkvloer ging Cas in 2006 zelfstandig verder. Samen met de modernisering van het bedrijf veranderde ook de naam: ABS Van Houtert. Steeds meer particulieren, maar ook bedrijven, met deuken of andere beschadigingen aan voertuigen vonden hun weg naar ABS Van Houtert. Meer werk betekende ook dat er meer kennis en personeel in huis kwam. Het bedrijf groeide gestaag uit naar wat het nu is. Met trots zwaait Cas de scepter binnen zijn bedrijf wat dit jaar 50 jaar bestaat… en dat gaat hij samen met zijn vrouw, zijn familie, team, klanten en u vieren!

Zaterdag 16 september vindt er een open dag plaats. Van 10.00 tot 16.30 uur staan de deuren van het bedrijf aan Pandelaar 68 in Gemert voor u open!

Deze open dag is voor iedereen vrij toegankelijk en geeft u de mogelijkheid om eens een kijkje te komen nemen in 'de keuken' van ABS Van Houtert. Er worden diverse demonstraties gegeven en er zijn een aantal interactieve activiteiten georganiseerd voor zowel volwassenen als kinderen. En natuurlijk heeft alles affiniteit met auto's en autoschades.

Cas, zijn vrouw Ingrid en het team van ABS Van Houtert nodigen u van harte uit om dit 50-jarig jubileum te komen vieren. Tot dan!