Afbeelding
Foto:

Zonnebloem Beek en Donk naar Boerenbondsmuseum

Beek en Donk – De Zonnebloem afdeling Beek en Donk wil op dinsdag 12 september naar het Boerenbondsmuseum in Gemert gaan. Een aantal jaren geleden hebben ze hier ook al eens een bezoek gebracht en omdat de gasten dat uitstapje als heel fijn hebben ervaren, willen ze dat nog eens herhalen.

De Zonnebloem verwacht iedereen met eigen vervoer om 10.30 uur bij het museum, waar je opgewacht wordt door vrijwilligers en ontvangen wordt met koffie en gebak. Hierna worden de gasten in twee groepen verdeeld. De eerste groep maakt een rit met de huifkar terwijl groep twee ondertussen, onder leiding van een gids, een rondleiding door het museum maakt. Als iedereen weer terug is, kunnen de deelnemers gebruik maken van een uitgebreide koffietafel. Na de lunch wisselen de groepen van activiteit. Dit alles gebeurt natuurlijk in samenspraak met de gasten. Als alles bekeken is, krijgt u tenslotte nog een consumptie aangeboden.

Rond 16.00 uur gaat iedereen met eigen vervoer weer huiswaarts, na hopelijk, een mooie zonnebloemdag. De kosten voor deze dag bedragen €15,00, te betalen bij binnenkomst. Wilt u graag met de Zonnebloem mee naar het boerenbondsmuseum? U kunt zich hiervoor aanmelden voor 8 september bij: Joke Doudart de la Grè, tel. 0492-462970 of bij Maria Jansen, tel. 0492-781734.