Afbeelding
Foto:

Jubileumtoernooi bij ATTC'77

Aarle-Rixtel - Het 40-jarig bestaan van tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel wordt dit jaar met verschillende activiteiten gevierd. De eerste activiteit, een bierproefavond voor de eigen leden, heeft reeds op 7 juli plaatsgevonden. Op deze avond moest van zeven verschillende biertjes het type en de naam geraden worden. Ondanks de hints die gegeven werden, was dit zeer lastig maar wel gezellig.

De volgende activiteit die op het programma staat is een toernooi voor leden, oud-leden en spelers van verenigingen in de regio. Dit gezelligheidstoernooi vindt plaats van 4 tot en met 8 september in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat. De circa 50 deelnemers zijn verdeeld over vier klassen en zullen op maandag, woensdag en donderdag vanaf 19.30 uur in poules strijden om een finaleplaats op de vrijdag. Het is de bedoeling dat deze vrijdag een gezellige avond wordt ter afsluiting van het toernooi. Belangstellenden zijn op alle avonden van harte welkom!

Het toernooi is tevens een mooie voorbereiding op de competitie die de week erna van start gaat. ATTC'77 neemt met 7 teams deel aan de seniorencompetitie en heeft helaas geen jeugdteams. Binnen de teams hebben wat verschuivingen plaatsgevonden om het zo voor iedereen mogelijk te maken op een passend niveau te kunnen spelen. Het eerste team, dat vorig seizoen op de valreep gepromoveerd is naar de eerste klasse, is aangevuld met Johan Voorhout uit het tweede team. Daarnaast is Karel van der Putten uit het 3e team gestopt met competitie waardoor het 2e en 3e team incompleet waren en zijn samengevoegd. Hierdoor zijn de andere teams een plaatsje doorgeschoven.

Het derde team gaat het ongewijzigd een stapje hoger proberen in de 4e klasse. In het vierde team, dat naar de vijfde klasse gepromoveerd is, heeft Tessa van den Boogaard plaatsgemaakt voor Johnny van de Elzen om zo de kans op handhaving te vergroten. In het vijfde team hebben Stephan Vergroesen, Bart Willems en Dennis van der Putten er met Henk Buiting een sterke speler bij gekregen waarmee ze hopelijk hoog kunnen eindigen in de zesde klasse. Eveneens uitkomende in de zesde klasse speelt het volledig nieuwe, zesde team bestaande uit Dennis Verbruggen, Gerdi van den Boomen, José en Ruud van Turnhout. Bij het zevende team is Harm Steenbakkers vertrokken en is Tessa van den Boogaard toegevoegd, wat een aanzienlijke versterking is van dit team.