Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeek - Voor een vrouwelijke bewoner van Mariƫngaarde in Aarle-Rixtel (Afdeling Molendreef voor jonge mensen met dementie) is Laarbeekvoorelkaar op zoek naar een enthousiaste vrouwelijke vrijwilliger die van zwemmen houdt.

Mevrouw vindt het heel fijn om samen 1 keer per week te gaan zwemmen. Als zwemvrijwilliger ga je samen met mevrouw per taxi naar het zwembad in Beek en Donk. Daar begeleid je haar met omkleden en ga je samen zwemmen. Ook na het zwemmen begeleid je haar met aankleden. De heen- en terugreis naar Mariƫngaarde wordt betaald, evenals de entree voor het zwemmen. Je zult eerst een paar weken als bezoek maatje starten om vervolgens te gaan zwemmen. Het is heel belangrijk om eerst elkaar wat beter te leren kennen waardoor er een vertrouwensband ontstaat. Dit zal onder begeleiding van een zorgmedewerker gebeuren.

Voor een 78-jarige vrouw uit Beek en Donk zijn ze op zoek naar 3 dames of heren die het leuk vinden om 1 keer per week samen te sjoelen. De materialen, locatie en dergelijke zijn er allemaal, alleen het gezelschap mist nog.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.