Afbeelding
Foto:

Toneelvereniging Mariahout speelt 'de kleine prins'

Mariahout – Openluchttheater Mariahout is weer het decor voor drie bijzondere voorstellingen van toneelvereniging Mariahout. In het groene hart wordt door volwassenen en kinderen uit Laarbeek en omstreken een prachtig toneelstuk opgevoerd.

Kijken als een kind
Het verhaal van 'de kleine prins' is opgebouwd uit levenslessen. In de grijze wereld waar allerlei dingen moeten, houdt een klein meisjes zich nauwelijks staande. De ontmoeting met haar buurman brengt verandering in die zaak. De excentrieke piloot vertelt haar het eigenaardige verhaal van zijn ontmoeting met 'de kleine prins'. In het verhaal wordt op een filosofische wijze naar de wereld gekeken en krijgt de toeschouwer een verhaal over volwassen worden, vriendschap, liefde en afscheid.

Kleurrijke voorstelling
Ondanks grijze kantoorklerken zal toneelvereniging Mariahout een prachtig aangeklede, kleurrijke voorstelling aan het publiek tonen. Het wereldberoemde boek van Antoine de Saint-Exupéry leent zich perfect voor het prachtige openluchttheater en haar creatieve spelersgroep. Acteurs en alle mensen achter de schermen zijn al maanden in touw om het publiek te kunnen trakteren op een bijzondere voorstelling, waar tragedie en humor elkaar regelmatig zullen afwisselen. Het publiek zal hier en daar subtiel een spiegel voorgehouden worden. Een kinderlijke blik in onze grotemensen-wereld.

Speeldatums: zaterdag 9 september 20.00 uur, zondag 17 september 14.30 uur en zaterdag 23 september 20.00 uur. Kijk voo r meer informatie op www.toneelverenigingmariahout.nl en www.openluchttheatermariahout.nl.