Afbeelding
Foto:

Eerste editie keepersdag Laarbeek United

Finn Verhoeven keeperstalent Laarbeek 2017

Lieshout - Op het sportpark van RKVV Eli is zaterdag 2 september door 30 keepers in de leeftijdscategorieën O9, O11 en O13 gestreden om de titel 'Keeperstalent van Laarbeek'.

Onder voortreffelijke weersomstandigheden en een perfect uitgezet circuit konden de enthousiaste keepers laten zien wat ze in hun mars hadden. Het niveau lag bijzonder hoog, zodat de jury het behoorlijk moeilijk werd gemaakt om tot de uiteindelijke winnaars te komen.

Bij de O9 werd Finn Verhoeven (ASV'33) 1e en Ingmar Penninx (Eli) 2de. Bij de O11 werd Bart Vermaeten (ELI) 1e en Evan Verkuylen (Eli) 2de. Bij de O13 werd Harm van de Wijdeven (Mariahout) 1e en Pepijn van der Rijt (Sparta'25) 2e.

De mooie bijbehorende prijzen werden uitgereikt door burgemeester van der Meijden, die na een toepasselijke leuke toespraak, de medailles omhing en de voetballen weggaf.

Daarna het spannendste moment: wie wint de 'keeperstalent bokaal'? Het hoofdjurylid (kende de keepers niet) en riep met haar 9 assistenten Finn Verhoeven uit tot algeheel winnaar. Onder luid applaus nam Finn verdiend de prachtige bokaal (geschonken door Eethuis Saray Aarle-Rixtel) van de burgervader in ontvangst. Alle spelers ontvingen een herinneringsmedaille, fruit in de rust van Jumbo en een rugzakje gevuld met een bal, bidon, sleutelhanger en een waardebon van hoofdsponsor Sportshop Laarbeek. De keepers en hun ouders gingen blij en voldaan naar huis.

Een middag voor herhaling vatbaar. Dank aan de perfecte organisatie en haar medewerkers.

Finn Verhoeven