Activiteiten KBO Lieshout

Lieshout - Het nieuwe seizoen de vaste activiteiten is intussen weer begonnen. Naast het culturele programma, reizen, dagexcursies en informatiebijeenkomsten heeft KBO Lieshout ook een aantal gezellige, wekelijkse activiteiten op het programma.

Kaarten
Iedere donderdagavond kunt u bridgen in het Dorpshuis. Aanvang 20.00 uur. Vanaf maandag 11 september is er de mogelijkheid om te rikken en te jokeren. Op maandagavond vanaf 19.30 uur, en elke woensdagmiddag om 13.30 uur. Locatie Dorpshuis.

Sjoelen
Een leuke activiteit voor ieder die graag een spelletje sjoelen speelt en intussen een gezellig praatje maakt. Iedere dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur in het Dorpshuis.

Seniorenkoor Vogelenzang
Het seniorenkoor is vanaf 4 september weer begonnen met de repetities. Elke maandagmiddag klinken de seniorenstemmen van 13.30 tot 15.15 uur in de Sint Servaaskerk.

Beweeguur
In de Beweegtuin van KBO Lieshout bij het Franciscushof kunt u gratis bewegen onder leiding van een fysiotherapeut of sportcoach. Iedere dinsdag en vrijdag verantwoord bewegen van 10.00 tot 11.00 uur.

Kienen
Op vrijdag 8 september is de eerste kienavond na de vakantie. Vanaf 19.00 uur kunt u terecht in het Dorpshuis. Het kienen begint om 20.00 uur. De volgende kienavond van KBO Lieshout is op vrijdag 29 september. Er zijn mooie prijzen te winnen. Bovendien kunt u uw kansen beproeven in de loterij. Iedereen, wel of geen lid, jong en oud, is op deze avonden welkom.

Lijkt het u iets om aan een van de activiteiten mee te doen, loop dan eens binnen op de genoemde tijden. Misschien wilt u eerst wat informatie over de vereniging. Kom dan gewoon op dinsdagochtend naar de Inloop in het Dorpshuis van Lieshout. Van 10.00 tot 11.30 uur kunt u met uw vragen terecht bij het bestuur. Maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom.