Afbeelding
Foto:

Slagwerkgroep druk met voorbereidingen voor Proms concert november

'Slag om het Anker'

Beek en Donk - Met als titel Slag om het Anker wil de slagwerkgroep van O&U elke twee jaar een bijzonder concert neerzetten. Hierbij wordt gezocht naar een uitdaging voor de muzikanten, maar ook een programma dat aantrekkelijk is voor iedereen.

Dit keer is gekozen om een proms concert te geven met zangers, lichtshow en bijzondere gastoptredens. Dit concert zal plaats vinden op zaterdag 4 november in muziekcentrum het Anker in Beek en Donk.

Een Proms concert is een concert waarbij klassiek, pop en rock elkaar ontmoeten. Als klassiek werk wordt de Schilderijententoonstelling van Modest Moessorgski gespeeld, een stuk dat iedereen zal herkennen. Omdat voor dit stuk meer instrumenten en slagwerkers nodig zijn dan bij O&U aanwezig, is de samenwerking gezocht met de slagwerkgroep van harmonie Eendracht Maakt Macht uit Boekel. Hierdoor zijn er in totaal 30 muzikanten die een avondvullend programma ten gehore zullen brengen. De unieke combinatie van slagwerk, vocalisten bekend van de carnavalsconcerten in Beek en Donk, harp, gitaar, band en blazers, zullen deze editie van "Slag om het Anker" tot een muzikaal spektakel maken dat u niet wilt missen.

Kaarten voor dit spectaculaire concert zijn reeds verkrijgbaar bij Bloematelier de-4-seizoenen en Fietsvakman v/d Berg.