Spaaractie voor praktische BK kookpannen

Vanaf maandag 18 september kunt u bij MCD sparen voor hoge korting op heel praktische BK kookpannen. Alle pannen zijn uitgevoerd met deksel, die met een draai het afgieten veiliger en makkelijker maken. Omdat er in de rand van de pan een kunststof strip is bevestigd, hoeft u het deksel niet meer vast te houden met twee pannenlappen, maar kunt u de pan met twee handen vasthouden zonder hulpmiddelen.

Er zijn vijf verschillende pannen, te weten een steelpan, drie maten kookpannen en een soeppan. De pannen zijn niet alleen heel praktisch, maar ook heel mooi. Het is een sieraad in uw keuken. De pannen kunt u sparen met heel hoge korting tot 75% van de winkelwaarde.

De actie is heel simpel. U koopt de boodschappen bij MCD en krijgt gratis zegels mee. Bij elke €5,00* krijgt u een zegel en er worden zegels weggegeven bij zogenaamde spaarkoopjes. Dit zijn aanbiedingen uit de folder, waarbij u extra zegels krijgt.

De spaarkaart is vol met 40 zegels. Bij een volle spaarkaart kiest u een pan en levert u de spaarkaart in. De kassa verrekent de kortingen en u heeft een kwalitatief uitstekende pan met een uitzonderlijk hoge korting. U heeft met een volle spaarkaart al een pan met bijbetaling van €12,95.

De BK pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

We hebben een hele berg met pannen besteld. Toch hebben we OP=OP bij de pannen gezet. We hebben verkoopinformatie van soortgelijke acties van BK ontvangen en vertrouwen hierop. Toch vragen wij u om direct volle kaarten in te leveren. U weet maar nooit. Als u wacht tot de laatste dagen van de actie kan het mogelijk zo zijn, dat de pan van uw keuze is uitverkocht.

*) Over statiegeld en wettelijk niet toegestane artikelen (rookwaren, geneesmiddelen, beltegoed en kansspelen) worden geen zegels verstrekt.