Afbeelding
Foto:

Trekkertrek Boerdonk komt er weer aan!

Boerdonk - Na de succesvolle editie van vorig jaar, waarin Trekkertrek Boerdonk 'Standaard wedstrijd van het Jaar' is geworden, is de organisatie van Trekkertrek Boerdonk weer druk bezig om ook dit jaar een prachtig evenement neer te zetten.

Het weekend staat bol van de activiteiten en spektakel! Er is een compleet programma voor jong en oud, zodat iedereen een onvergetelijk weekend kan beleven. Met twee professionele kleibanen staat Trekkertrek Boerdonk wederom garant voor nog professionelere deelnemers die dit jaar weer voor veel spektakel zorgen in diverse sportklassen. En dit jaar in navolging van vorig jaar een Open Nederlands Kampioenschap in de klasse 3,6 SuperSport, 2,5 Sport en 4,5 Sport!

Naast de wedstrijden is er een groot speelparadijs, waarin de kleintjes niets te kort komen. Op zaterdag is er na de wedstrijd het bekende tentfeest Boerdonk Barst Los waar de Weekend Warriors, DJ Jimmy, Gewoon Klaas en Zanger Bas het dak eraf gaan spelen. Een geweldige avond waarmee de eerste dag wordt afgesloten. Op zondag zal de avond nog lang doorgaan met volop muziek in de tent. Tot ziens op Trekkertrek Boerdonk op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober! Entree € 7,50 (Kinderen tot 1,50 meter gratis)