Afbeelding
Foto:

'De Vrolijke Vijf' bij de Zonnebloem

Mariahout - Het Buurthuis in Mariahout liep woensdag 20 september lekker vol met gasten van de Zonnebloem uit Mariahout en Lieshout. Eenmaal per jaar hebben zij een gezamenlijke activiteit in Lieshout en eenmaal in Mariahout.

Deze keer waren ze samengekomen om te genieten van het muziekgezelschap 'De Vrolijke Vijf'. Na een kopje koffie of thee met cake werd het al snel een gezellige boel. Het gezelschap verraste die middag ook de vrijwilligers. Zij werden naar voren geroepen en in het zonnetje gezet onder de klanken van 'daar heb je vrienden voor'. Een van de muzikanten ging ook nog met jonge klare rond. Niet iedereen had in de gaten dat het geen water was, waardoor een van de vrijwilligers zich bijna verslikte toen ze het borreltje in één teug achterover sloeg..

Terwijl de gasten verwend werden met hapjes tussendoor, was er ook nog een loterij met veel leuke prijzen. De hoofdprijs – een levensmiddelenpakket – ging naar een vrijwilliger van Mariahout.

Al met al was het weer een zeer geslaagde middag. En binnenkort gaat afdeling Mariahout weer lekker knutselen in hun thuishonk.