Duel der degradanten prooi voor FC van de Burgt

Heesakkers nog ongeslagen

Beek en Donk - Heesakkers Administratie & Advieskantoor kent een drukke opening van het seizoen. Het kwam tot nu toe op alle speelavonden in actie en bleef in die duels goed overeind ondanks één nederlaag.

In haar 3e wedstrijd mocht het de punten bijschrijven door Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt over de knie te leggen. Het werd maar liefst 7-1, een duidelijke overwinning voor de nieuwe koploper in de A-klasse. Sevenmiles.nl kon geen vuist maken in deze partij en staat op een puntloze gedeelde laatste plek.

Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs deed in diezelfde klasse goede zaken door Danny Megens Keurslagerij te verslaan. Het pleit was voor de Keurslagerij al na ruim 20 minuten beslecht toen T. Kluijtmans de 4-0 voorsprong op het scorebord zette. De Keurslagerij deed nog wel wat terug, maar diezelfde T. Kluijtmans besloot met zijn 3e treffer de avond. Lindeboom won met 6-2.

In de B-klasse dendert Hurkmans Plaatwerk BV door. Na de riante overwinning van verleden week was het nu aan het arme BrabantTent om ballen te vissen. Ze vlogen ze aan alle kanten om de oren en of ze nu K. van Deurzen heten, R. van der Ligt of J. Staal, het scorend vermogen aan Hurkmans-zijde is gigantisch. Maar liefst 12-4 was de einduitslag voor de huidige koploper.

Ook behaalde FC van de Burgt het volledige pond uit de twee tot op heden gespeelde wedstrijden. In een onderonsje tegen de mede-degradant, Rijwielhandel van den Berg, kon FC van de Burgt voor de tweede maal 3 punten in de shirtjestas steken. D. Repkes scoorde tweemaal, waarmee hij een behoorlijk aandeel had in de 5-2 overwinning.

Café Thuis hoopte in haar duel tegen Meulensteen/ van Lieshout de smadelijke nederlaag van vorige week weg te spoelen. Meulensteen had dezelfde gedachte, nadat het vorige week ook verloor, weliswaar nipt. Het was uiteindelijk ook Meulensteen die aan het langste eind trok. J. van der Putten had het vizier op scherp staan en was de absolute uitblinker aan Meulensteen zijde. Hij nam 5 goals voor zijn rekening in de met 6-2 gewonnen wedstrijd, een uitermate knappe prestatie van deze goaltjesdief.