Rabobank Clubkas Campagne

Steun Koningsdag Beek en Donk

Beek en Donk - De stichting Color Fun! doet mee aan de 'Rabobank Clubkas Campagne'. De leden van Rabobank Peel Noord mogen online hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen en zo een totaalbedrag van €100.000,- verdelen. De stemmen zijn dus geld waard.

Hoe meer stemmen er op de stichting Color Fun! worden uitgebracht, hoe meer geld er beschikbaar komt om van het OranjeFestival een prachtig evenement te maken. Koningsnacht en -dag in Beek en Donk worden daarmee nog aantrekkelijker.

Stemmen
Alle leden van Rabobank Peel Noord kunnen stemmen. Zij ontvangen in september per post een persoonlijke stemcode waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde club mag worden uitgebracht. Alleen klanten die vóór 1 augustus 2017 lid zijn geworden van de bank mogen stemmen.

Uitslag
In het najaar 2017 maakt Rabobank Peel Noord bekend hoeveel stemmen de verenigingen en stichtingen hebben opgehaald. Wanneer en hoe de uitreiking plaatsvindt volgt later in september. De bank kiest er met deze actie voor om leden invloed te laten hebben op het toekennen van geld voor de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Uiteraard hoopt de stichting Color Fun! dat zoveel mogelijk mensen op hen stemt, waarmee de OranjeFestival feestelijkheden in Beek en Donk gesteund worden. Meer informatie: facebook.com/colorfunlaarbeek.