Jordi Kivits kwam afgelopen weekend tweemaal in actie namens TTV Een en Twintig
Jordi Kivits kwam afgelopen weekend tweemaal in actie namens TTV Een en Twintig Foto:

Maak bij TTV Een en Twintig kennis met tafeltennis

Beek en Donk - Speciaal voor de jeugd uit Beek en Donk en omgeving houdt Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk de komende tijd tal van activiteiten om kennis te maken met tafeltennis.

Zo kan de jeugd op dinsdag 17 oktober van 14.00 tot 16.00 uur meedoen aan het tafeltennisspektakel. In samenwerking met Laarbeek Actief kunnen kinderen in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk kennis komen maken met de snelste balsport ter wereld. Daarnaast zijn er op 28 september, 9 november, 7 december en 18 januari speciale introductietrainingen van 19.15 tot 20.15 uur. Iedereen die interesse heeft is welkom.

Basisscholentoernooi
Verder vindt er op donderdag 14 december een speciaal basisscholentoernooi plaats. Het toernooi wordt ieder jaar gehouden en is bedoeld voor kinderen van basisscholen uit Beek en Donk. De scholen worden hiervoor nog afzonderlijk benaderd.

Meer info?
Meer informatie is te vinden op de website van TTV Een en Twintig. Daar vind je ook een overzicht van alle competitiewedstrijden die de afgelopen week werden afgewerkt.