Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Weer thuis.

Zo, we zijn na een klein weekje op de wadden weer thuis in ons vertrouwde Laarbeek. Wat hebben we heerlijk genoten van de eilanden, daar in het hoge Noorden. Afgelopen weekend heb ik weer lekker in onze groenste gemeente rondgestruind en wat gefotografeerd.

De herfst zit er nu echt aan te komen en het is genieten van de mooie dagen die er nog tussen zitten. Ik ga de boshut bij Noud weer winterklaar maken zodat ik hier als het dadelijk koud en guur is weer lekker bij een snorrend houtkacheltje kan gaan zitten. Nu hebben de dieren nog volop voedsel in de natuur maar als dat dadelijk minder gaat worden, komen ze weer goed op het voer af. Zo komen er dan ook ooit de muisjes voor de dag zoals op de foto, die dan letterlijk een graantje meepikken.

Als je in de winter ook in de tuin wat voert word je beloond met allerlei vogels die je tuin dan komen bezoeken en ook de eekhoorntjes worden steeds vaker in het dorp gezien. Het is dan gewoon thuis vanuit je stoel natuurlijk genieten van ons Mooie Laarbeek!

Afbeelding