Kringwedstrijd geweerschieten

Beek en Donk - Op een zeer mooie nazomerdag werd afgelopen zondag weer een kringwedstrijd geweerschieten verschoten. Op schietterrein 't Wipke was het zoals gewoonlijk weer goed vertoeven. 22 schutters bonden de strijd met elkaar aan en dat resulteerde in een mooi Laarbeeks resultaat.

Bij het onderdeel kampioen werd Gerard van der Linden 1e en Henk van der Velden 2e. Henk wist ook de 1e plaats te behalen bij de erekampioen. Op het onderdeel personeel gingen er 2 prijzen naar de Laarbeekse schutters en dat was Gerard van der Linden op de 5e plaats en Gerard Maas op de 1e plaats. Gerard Maas heeft zich door zijn eerste plaats ook meteen geplaatst voor de kringkampioenschappen die aanstaande zondag plaats vinden.

Op het onderdeel vrije hand wist Annie Rovers de 4e plaats te bemachtigen, Geertjan van Rixtel de 5e plaats en Mario van den Elsen (koning van de rooi schut in Beek en Donk) de 6e plaats. Bij de bejaarden werd Jan Rovers 1e en Henk van der Velden 2e. Verder gingen er puistprijzen naar: Cees huybregts en Huub van den Bergh.