Afbeelding
Foto:

Concerto a Due ODE en Primavera

Beek en Donk - ODE houdt in samenwerking met het Gemengd Koor Primavera uit Lieshout op zaterdag 7 oktober een gezamenlijk concert in muziekcentrum Het Anker. Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis

Op hun Facebookpagina schrijft Primavera over zichzelf: "Wij zijn een koor uit Lieshout, opgericht in 1993, wat bestaat uit ruim 40 enthousiaste mannen en vrouwen. Wij zingen a capella, dus zonder muzikale begeleiding, 4-stemmig: sopranen, alten, tenoren en bassen. Het repertoire bestaat uit popsongs, musicalliedjes, evergreens, volksliedjes en ballades. Eigenlijk voor ieder wat wils. Ook wordt het zingen bij sommige nummers ondersteund door beweging. Hiervoor wordt ons koor ondersteund door een choreografe, Bianca van Dreumel. Het koor staat onder leiding van dirigent Kees Manders uit Gemert."

ODE heeft momenteel 43 muzikanten en daarmee is het een volwaardig orkest geworden. Het staat onder leiding van Hubert Geurts. Hij heeft de leiding over het orkest, na het overlijden van Theo Lokin in februari jl. op zich genomen en doet dat met verve. Het repertoire van ODE is in de wereld van seniorenorkesten vrij uniek te noemen. Dat proberen dirigent en orkestleden zoveel mogelijk ook in stand te houden door het repertoire telkens te vernieuwen.

ODE en Primavera hopen u 7 oktober in het muziekcentrum Het Anker te mogen begroeten.