Afbeelding
Foto: Luc van Moorsel

Maak vrienden bij Join us!

Laarbeek - Voel jij je soms alleen? Of ken je jongeren die zichzelf alleen voelen? In Nederland wonen veel jongeren die het moeilijk vinden om vrienden te maken. Ze willen wel, maar weten niet zo goed hoe. Join us helpt hierbij. Om de week is er vanaf vrijdag 20 oktober een gezellige avond voor jou en andere jongeren van twaalf tot achttien jaar.

Je komt om 19.00 uur samen in de tienerruimte van het ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Vanuit Join us zijn begeleiders aanwezig om je te helpen hoe je contacten kunt aangaan en behouden. Wat je precies gaat doen, bedenk en regel je samen met de andere jongeren. Denk aan samen gamen, voetballen of naar het centrum. De avond duurt tot 22.00 uur en is gratis toegankelijk. Gezelligheid staat voorop!

Bij Join us is iedereen van harte welkom! Je kunt jezelf heel eenvoudig aanmelden via WhatsApp of je mag gewoon binnenlopen op vrijdagavond. Kom erbij. Join us!

Natuurlijk is het de eerste keer spannend om te komen Dat vindt iedereen. Benieuwd naar andere deelnemers? Zij vertellen hun verhaal op www.join-us.nu. Op deze site is nog veel meer aanvullende informatie te vinden. Join us Beek en Donk werkt samen met ViERBINDEN. Join us heeft ook locaties in Gemert en Veghel.