Afbeelding
Foto:

Steun Scouting Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel – Voor het eerst kunnen leden van Rabobank Peelland Noord hun stem uitbrengen tijdens de Rabobank clubkascampagne. De clubkascampagne is in enkele andere gemeenten in de omgeving van Laarbeek, Gemert en Bakel al jarenlang een groot succes en een mooie bron van inkomsten voor de lokale verenigingen. Scouting Aarle-Rixtel heeft zich aangemeld voor de clubkascampagne.

Rabobank Peelland Noord stelt €100.000 beschikbaar tijdens deze actie. Dit bedrag mogen leden van de bank verdelen over de deelnemende verenigingen. Ben je klant én lid van Rabobank Peelland Noord, stem dan tussen 4 en 15 oktober op Scouting Aarle-Rixtel. Iedere stem is geld waard. Van de opbrengst worden het buitenterrein en de speelberg verder opgeknapt zodat hun jeugdleden zich buiten nog beter uit kunnen leven!

Hoe kun je stemmen?
Van de bank ontvang je een persoonlijke code waarmee je vijf stemmen mag weggeven. Per vereniging mag je één stem geven. Stem jij op Scouting Aarle-Rixtel? De jeugdleden, leiding en vele vrijwilligers bedanken je alvast voor jouw stem!