Het dorpshuis in Lieshout
Het dorpshuis in Lieshout Foto:

Inwoners Lieshout kunnen voortaan pinnen in Dorpshuis

Lieshout - De inwoners van Lieshout kunnen, eerder dan verwacht, weer pinnen in hun eigen dorp. De nieuwe geldautomaat in Dorpshuis Lieshout aan de Grotenhof 2 vervangt hiermee officieel de pinautomaat aan de Heuvel in Lieshout. Deze werd eind juni vanwege veiligheidsoverwegingen per direct gesloten.

Peter van Loon, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Peel Noord: "Ik ben blij dat onze klanten én alle inwoners van Lieshout weer dicht bij huis kunnen pinnen. Dit is altijd ons uitgangspunt geweest in de zoektocht naar onze nieuwe pinlocatie. Ook is het voor ons belangrijk dat inwoners van Lieshout zich veilig voelen. Door plaatsing van deze geldautomaat op onze nieuwe locatie in het Dorpshuis hopen we het pingemak en de veiligheid van onze klanten te vergroten".

Openingstijden Dorpshuis Lieshout
Klanten kunnen vanaf heden pinnen van maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 00.30u, op zaterdag van 14.00u tot 17.00u en op momenten dat het Dorpshuis geopend is voor andere geplande activiteiten. Tijdens de zomervakantie gelden aangepaste openingstijden en is iedereen welkom van dinsdag tot en met zaterdag van 14.00u tot 17.00u. De actuele openingstijden en activiteiten zijn ook te vinden op de website: vierbinden.nl/horeca-zalen/dorpshuis-en-theater-lieshout.