Afbeelding
Foto: Ingezonden

Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk 2017

Laarbeek – De Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk worden vrijdag 8 december uitgereikt. Voor de dertiende keer spreken de gemeente Laarbeek en ViERBINDEN door het uitdelen van deze bijzondere complimenten hun waardering uit naar alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die actief zijn binnen de gemeente.

Voor wie?
Ieder individu dat vrijwilligerswerk doet kan worden genomineerd voor een Vrijwilligerscompliment. Maar ook alle organisaties en verenigingen waar vrijwilligers actief zijn kunnen worden genomineerd.. Dus als u iemand of een vereniging in uw omgeving kent, waarvan u vindt dat die een ongelooflijk compliment verdient als vrijwilliger, kunt u die persoon of vereniging nomineren. Hoe het nomineren precies in zijn werk gaat, leest u hieronder.

Hoe kunt u nomineren?
Vanaf 5 oktober kunt u individuele inwoners of organisaties nomineren. Dit kan op de volgende manieren: Via een invulstrook in DeMooiLaarbeekKrant van 5 oktober; Via de enquête van het inwonerspanel TipMooiLaarbeek, online op 6 oktober;

De motivatie van de nominatie is doorslaggevend en niet het aantal keren dat iemand wordt genomineerd. Daarom is het belangrijk dat u duidelijk aangeeft waarom een vereniging of individu een Vrijwilligerscompliment verdient. De nominaties en daarbij horende motivaties worden bekeken door een jury bestaande uit maatschappelijk betrokken ondernemers onder voorzitterschap van burgemeester Frank van der Meijden.

Nomineren? Doen!
U kunt nomineren van 5 tot 20 oktober. Daarna gaat de jury aan de slag. De officiële uitreiking vindt plaats op vrijdag 8 december. De uitreiking vindt plaats in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Iedereen is hiervoor uitgenodigd.

Voor specifieke vragen over de Laarbeekse Complimenten kunt u terecht bij Suzan de Koning van ViERBINDEN, tel. 0492-328807 of via sdkoning@vierbinden.nl. Op de websites van de gemeente Laarbeek en ViERBINDEN vindt u alle informatie. Kijk hiervoor op www.laarbeek.nl of www.vierbinden.nl.