Martje van de Broek neemt een afstandsschot
Martje van de Broek neemt een afstandsschot Foto:

Flamingo's 1 niet scherp genoeg

Mariahout - Senioren 1, gesponsord door Auto Corsten, reisde op zondag 1 oktober af naar Kekerdom om hun wedstrijd te spelen tegen Klimop.

Flamingo's had een slechte start. Ze waren onoplettend in de verdediging en niet fel genoeg aanvallend. Binnen een paar minuten was de stand al 6-1 in het voordeel van Klimop. Gelukkig pakt Flamingo's het na 20 minuten goed op en komen ze terug tot een ruststand van 7-5. Helaas viel Anouk van Eijndhoven geblesseerd uit.

In de tweede helft blijft Flamingo's moeite hebben met het spel van Klimop en kunnen zij het gat niet dichten. Ze komen dichterbij, maar de eindstand is 12-11 in het voordeel van Klimop. De wedstrijd is verloren in de eerste 10 minuten.

Volgende week staat SVOC op het programma. De Mariahoutse zijn erop gebrand om daar wel de punten mee naar huis te nemen.