20 koop- en (sociale)huurwoningen in nieuwe woonwijk D'n Hoge Suute

Inloopavond nieuwbouwwoningen Mariahout

Mariahout - Begin 2018 worden aan de Struikheide en Ahorn in Mariahout 20 nieuwe woningen gebouwd. In de nieuwe woonwijk, D'n Hoge Suute, komen zowel gezinswoningen als levensloopbestendige woningen. Op 10 oktober vindt er voor buurtbewoners en geĂ¯nteresseerden een inloopavond plaats in Het Buurthuis in Mariahout.

Ten oosten van de kern van Mariahout ligt de nieuwe woonwijk D'n Hoge Suute. Een plek waar verschillende woonwensen en mensen samenkomen. Hier worden 20 woningen gebouwd met een authentiek karakter, gemaakt van materialen en kleuren uit de streek. D'n Hoge Suute onderscheidt zich van de 'standaard' woonwijken, maar straalt de kenmerkende diversiteit, rust en eigenheid uit die bij het dorp Mariahout hoort.

Koop- en huurwoningen
Aan de Struikheide en Ahorn worden twee nieuwe projecten gerealiseerd. Er komen 3 koopwoningen en 9 vrije sector huurwoningen die door Cedrus Vastgoed B.V. uit Beek en Donk zijn ontwikkeld. Ook worden er 8 sociale huurwoningen gebouwd door woCom. De verkoopprijs van de koopwoningen ligt rond de € 200.000,- vrij op naam. De 8 sociale huurwoningen worden verhuurd door woningcorporatie woCom; hiervan zijn 6 woningen bestemd voor 1- en 2-persoonshuishoudens en 2 woningen voor 3- of meerpersoonshuishoudens.

Informatieavond 10 oktober
Bent u benieuwd naar de sociale huurwoningen, de vrije sector huurwoningen of naar de koopwoningen? Kom dan naar de inloopavond op dinsdag 10 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in Het Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout. Cedrus Vastgoed B.V. en woCom informeren u tijdens deze gezamenlijke informatieavond over hun plannen.

Kijk voor de vrije sector huurwoningen en koopwoningen alvast op www.hogesuute.nl. Op deze site kunt u zich ook al inschrijven voor de vrije sector huurwoningen en koopwoningen.