Voorbereiding RCL op marathon

Lieshout - Veel leden van Runnersclub Lieshout staan zaterdag en zondag aan de start bij de marathon van Eindhoven. Op zaterdag is er al een wedstrijd over 5 en 10 kilometer. Op zondag is de hele en de halve marathon en een wedstrijd voor de jeugd over 1,6 kilometer.

Als voorbereiding werden al verschillende wedstrijden gelopen, zo liep Rudy van Kempen de Maasheggenloop in Boxmeer en Anne Smeets een 10 kilometer in Deurne. Beide staan aan de start in Eindhoven voor de halve Marathon. Maar ook sinds lange tijd zien we Maike van Veggel op de halve marathon, samen met Gerry Posthouwer en Karin Bekkers. Bij de heren zien we Evert Brouwers, Rob Mestrom, Twan Sterken, Harold van Vliet, Marcel van Aspert en Marcel van Eck op de halve marathon.

Op de hele marathon staan Herman Segers en Gail Marges aan de start. Herman voor de zevende keer, Gail voor haar eerste marathon.

Drie leden van Runnerslub Lieshout kozen voor een andere wedstrijd en waren helemaal naar Breda gereisd om deel te nemen aan de Singelloop. Dennis van de Meulengraaf liep hier de halve marathon in een mooie tijd van 1:30:41. Marjan van den Tillaar verkeert op dit moment in topvorm en finishte 3 minuten onder haar persoonlijk record in 1:45:26 Mireille de Ridder volbracht in Breda de 5 kilometer in 37:13.

Bart van Berlo liep de devil's trail in Doorn. Hij volbracht deze 26 kilometer lange natuurloop over de Utrechtse heuvelrug in 2 uur en 20 minuten.