Het vierde team van ATTC’77. Vlnr. Koos Martinali, Thijs Smulders, Johan Heurter en Johnny van den Elzen
Het vierde team van ATTC’77. Vlnr. Koos Martinali, Thijs Smulders, Johan Heurter en Johnny van den Elzen Foto:

Veel overwinningen bij ATTC'77

Aarle-Rixtel - Het vierde team speelde vorige week maandag uit al tegen één van de titelkandidaten, Son en Breugel 2. Johan Heurter was weer terug van vakantie en goed uitgerust want hij won alle drie zijn partijen. Johnny van den Elzen verloor zijn eerste wedstrijd en samen met Johan de dubbel, maar hij herstelde zich en won zijn andere twee enkels.

Met Koos Martinali gaat het nog niet zo lekker dit seizoen. Deze week was hij één keer dicht bij een overwinning, maar uiteindelijk moest hij drie maal zijn tegenstander feliciteren. Door het gelijke spel staan ze nog wel in de gevarenzone, maar de drie sterkste teams hebben ze al tegen gehad, dus dat geeft kansen op handhaving in de vijfde klasse.

Op vrijdag 29 september speelde het derde team thuis tegen Budilia 4. De heren hebben het zwaar te halen in de vierde klasse, zo ook deze week. Jeroen van der Heijden en Werner Doensen verloren al hun wedstrijden zonder zelf een game te winnen. Jeroen Doensen wist van Alexander Heil een game af te snoepen en tegen noppenspeler Harrie van der Steen won hij. De eer was gered, maar de heren staan met zes punten uit drie wedstrijden onderaan.

Ook het zesde team speelde een thuiswedstrijd en wel tegen Veldhoven 14. Dennis Verbruggen en Gerdie van den Boomen speelden met invaller Tessa van den Boogaard, die op dezelfde avond ook bij haar eigen team meespeelde. Dit deed ze niet onverdienstelijk, ze won bij beide teams twee wedstrijden. Ook Dennis en Gerdie wisten ieder twee wedstrijden. Met de 6-4 overwinning staan ze aan kop in de zesde klasse H.

Het eerste team van tafeltennisvereniging ATTC'77 moest eigenlijk in Budel aantreden tegen Budilia 1, maar hun zaal was niet beschikbaar. Omdat het niet lukte een andere datum te kiezen, werd besloten de wedstrijd in Aarle-Rixtel te spelen. Zeker voor Jean Paul Kanters en Johan Voorhout kwam deze extra thuiswedstrijd goed uit omdat aansluitend de vrijwilligersavond gehouden werd in de tafeltennishal.

Gerard van de Kerkhof van Budilia was te sterk voor alle drie de ATTC-ers, maar tegen de andere twee tegenstanders werd goed tegenstand geboden. Bart Boetzkes en Jean Paul Kanters wonnen ieder twee wedstrijden en samen de dubbel. Johan Voorhout wist een paar games te winnen, maar komt nog wat te kort in de eerste klasse. Het gelijke spel was een terechte uitslag en na de wedstrijd schoof iedereen aan bij de barbecue voor de vrijwilligers.

Alle uitslagen:
Budilia 1 – ATTC'77 1 5-5
Veldhoven 7 – ATTC'77 2 4-6
ATTC'77 3 – Budilia 4 1-9
Son en Breugel 2 – ATTC'77 4 5-5
Veldhoven 15 – ATTC'77 5 2-8
ATTC'77 6 – Veldhoven 14 6-4
ATTC'77 7 – Bergeijk 9 6-4