Afbeelding
Foto:

Geslaagde 19e editie Trekkertrek Boerdonk

Boerdonk - Trekkertrek Boerdonk ging afgelopen weekend van start. Ondanks de enkele buien die er zijn gevallen op zaterdag, maar met prima weer op zondag was het met zo'n 3.000 bezoekers in het hele weekend prima vertoeven op het evenemententerrein aan de Coxsebaan. En met een programma vol spektakel voor jong en oud konden de twee dagen niet meer stuk!

Zaterdagmiddag werd iets later gestart door de blijvende regenval, maar rond de klok van 16.00 uur ging eindelijk de ketting strak voor de eerste tractoren in de open Nederlands kampioenschapsklassen de standaard, sport en supersport klasse. Tot ongeveer 21.30 uur was er een heleboel gebrul, geweld en pk's te zien op de twee kleibanen.

De wedstrijd werd opgevolgd door Boerdonk Barst Los! Met de Weekend Warriors in de grote tent en DJ Jimmy, Gewoon Klaas en Zanger Bas in het ouderwets gezellig kroegje werd het dak er zoals verwacht vanaf geblazen! Een heleboel gezelligheid dat tot in de late uurtjes door ging! Een geweldige avond waarmee de eerste dag werd afgesloten.

Door naar zondag. Om 9.00 uur werd er gestart met wederom een hoop geweld op de banen. In diverse standaard, sport en supersport klassen werd er gestreden om het hoogst haalbare, dit natuurlijk met gigantisch veel rook, herrie en pk's. Als afsluiting de mannen van de VTN Truckcompetitie! Hierna ging het feest nog enkele uurtjes door in de feesttent. Met de Rendac Boys werd het weekend weer traditiegetrouw beƫindigd!

Middels deze weg wil de organisatie de sponsoren danken voor de ondersteuning zowel financieel als materieel, de vrijwilligers voor alle hulp en steun en de bezoekers voor de gezelligheid in het gehele weekend. Zonder hen was het nooit zo'n groot succes geworden! Graag zien zij jullie volgend jaar weer terug op hun 20e jubileum editie van Trekkertrek Boerdonk op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018!

Vergeet niet op hen te stemmen op het mooiste en beste trekkertrek evenement van Nederland op www.tractorpulling.nl.