Afbeelding
Foto:

Geslaagde kermis in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Het was druk op de kermis in Aarle-Rixtel dit jaar. Wat een verschil met vorig jaar toen de exploitanten weg bleven. Met nieuw elan hebben veel vrijwilligers van allerlei verenigingen en particulieren zich ingezet om van de kermis dit jaar weer een succes te maken. En dat is gelukt!

De Werkgroep Kermis Aarle-Rixtel, onder leiding van het Dorpsplatform, heeft in meerdere bijeenkomsten allerlei ideeën aangedragen voor het aantrekkelijker maken van de Kermis. Niet alle voorstellen konden worden verwezenlijkt maar de kermiskaart voor de basisscholkinderen en de schietwedstrijd waren een geweldig succes.

Graag willen wij iedereen bedanken die een bijdrage geleverd heeft aan dit succes. Vooral de sponsors die een geldelijke bijdrage verleenden met name Aarle Onderneemt, het Dorpsplatform en de Gemeente. Ook de inzet van de Scouting, het Oranje Comité en de twee Gilden die de schietwedstrijd organiseerden en de prijs ter beschikking stelden, waren zeer welkom. De Koning van de schietwedstrijd werd Stef van de Weijer en won de beker, zie foto.

De afgeschoten vogel nam hij als trofee graag mee naar huis. De Werkgroep Kermis Aarle-Rixtel gaat binnenkort evalueren om daarmee ook voor volgend jaar de kermis voor Aarle-Rixtel nog aantrekkelijker te maken. Reacties en adviezen voor het komend jaar zijn welkom op info@dorpsplatform.nl