Afbeelding
Foto:

Postbus Kouwenberg Aarle-Rixtel verplaatst

Aarle-Rixtel - Op initiatief van het Dorpsplatform is de postbus aan de Kouwenberg in Aarle-Rixtel verplaatst naar het voetpad aan andere zijde van de Kouwenberg.

Bij de Werkgroep Verkeer van het Dorpsplatform kwamen klachten binnen over de slechte bereikbaarheid van de postbus. Deze stond tegenover de bloemenwinkel aan de Kouwenberg en was moeilijk bereikbaar. Naast de postbus stond een oplaadpaal voor elektrische auto's die dan de toegang naar de postbus versperde. Als je met een rolstoel, een scootmobiel of een rollator bij de brievenbus kwam dan kon je er niet bij om de brief te posten. Het Dorpsplatform heeft daarop PostNL gebeld. Een op Google Maps meekijkende en zeer behulpzame dame beloofde dat er binnen een week werk van gemaakt zou worden. En ja hoor, binnen een week vroeg de gemeente aan het Dorpsplatform of zij de verplaatsing van de brievenbus konden ondersteunen en binnen twee weken was de postbus verplaatst. Een compliment voor PostNL waard. De postbus is nu voor iedereen toegankelijk.

Mocht u in Aarle-Rixtel soortgelijke situaties of verkeersproblemen ervaren meldt het dan gerust aan het Dorpsplatform op info@dorpsplatform.nl