Afbeelding
Foto:

1.FC Geerts komt net tekort tegen Café-Zaal de Tapperij

FC Avondrood stunt tegen Rijwielhandel van den Berg

Beek en Donk - Het tot op donderdagavond nog puntloze FC Avondrood wist met een daverende verrassing tegen Rijwielhandel van den Berg eenieder de mond te snoeren. De degradant moest een behoorlijke nederlaag slikken tegen een ontketend FC Avondrood. Het werd maar liefst 8-4 waarmee FC Avondrood eindelijk de eerste punten van het seizoen bij mocht schrijven. Mede dankzij twee treffers van J. Dekkers, Tiago en B. van der Kruissen won het dit duel en liet het de Rijwielhandel met de zure druiven achter.

De B-klasse kent sinds deze avond twee koplopers die tot op heden de volle buit pakten. De ene draagt de naam FC van de Burgt. Het kende in DK Garagebedrijf een harde noot om te kraken. Het verschil kon pas echt gemaakt worden nadat J. Gerrits het verschil op drie doelpunten had gebracht. Op dat moment was er nog maar een minuut of drie te spelen dus de wedstrijd bood voldoende vertier voor de supporter. En goals! Het werd maar liefst 8-4 voor FC van de Burgt.

Hurkmans Plaatwerk BV is het andere team aan kop van de B-klasse. Zij kenden een zeer voortvarend begin van de competitie en zette die lijn tegen Meulensteen/ van Lieshout door. De eerste 10 minuten ging men door waar het het afgelopen duel gebleven was: scoren. E. Meulensteen joeg het balletje zelfs tweemaal tegen de touwen. Maar Meulensteen is andere koek dan de opponenten van eerdere weken. De ervaren mannen kwamen knap terug tot 3-2, waarna ze uiteindelijk toch het onderspit moesten delven door de dadendrang van Hurkmans. Er werd gewonnen met 5-2.

Heesakkers Administratie & Advieskantoor kent een prima blokje wedstrijden tot nu toe. Danny Megens Keurslagerij moest er ook aan geloven en werd aan het spit geregen. N. Yajou kende geen mededogen met de mannen van de Keurslagerij. In het met 7-3 gewonnen doelpuntenfestival nam hij er vier voor zijn rekening. Ouderwets op dreef en direct van grote waarde voor zijn team. Aanvoeder B. Pellegrino kon er nog wel twee goals tegenover stellen, maar moest toch lijdzaam toezien hoe er inmiddels voor de derde maal werd verloren.

Een nederlaag was er ook voor 1.FC Geerts. De nummer laatst, helaas nog immer puntloos, maakte het Café-Zaal de Tapperij wel erg ingewikkeld in dit onderlinge treffen. Daar zag het in het begin niet naar uit. De Tapperij liep uit naar een 2-0 voorsprong, waarna M. Jansen al snel de aansluitingstreffer binnen schoot. Ook de 3-1 via N. Peters was geen lang leven beschoren en 1.FC Geerts toonde aan over flink wat veerkracht te beschikken. Na een kwartier spelen stond het namelijk 3-3! De beslissing kwam er wel en de gouden voet van R. Ros was hiervoor verantwoordelijk. De winst voor de Tapperij was een feit, felbevochten dat wel.