Afbeelding
Foto:

Cv-ketels, zonne-energie en warmtepompen

Duurzaam wonen? Dit najaar tot 450 euro voordeel

Wie dit najaar investeert in energiebesparende verwarming krijgt bij de Nefit dealer tot 450 euro retour. De actie loopt van 1 oktober tot en met 31 december 2017 en geldt voor Nefit cv-ketels, warmtepompen en zonlichtsystemen. Samen met de ISDE-subsidie die kan oplopen tot een paar duizend euro maakt deze actie het verduurzamen van uw cv-installatie een nog interessantere optie.

Geld besparen én duurzaam wonen
100% Duurzaam is niet voor iedereen weggelegd. Maar ook voor wie de lat minder hoog legt, is er genoeg te besparen. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een hybride oplossing, waarbij de HR-ketel wordt gecombineerd met een warmtepomp.

Nieuwe generatie
Maar ook zónder warmtepomp levert de nieuwste generatie HR-toestellen van Nefit al een forse energiebesparing op. Vergeleken met een HR-ketel van 15 jaar oud besparen de nieuwe toestellen bij een gasverbruik van 2.000 m3 zo'n 200 euro op jaarbasis.

Energierekening van 0 euro
Denkt u aan verwarmen zónder gas? Met de EnviLine warmtepomp van Nefit kan de gasaansluiting de deur uit. En in combinatie met een Nefit pv-systeem voor groene stroom en een zonneboiler voor warm water is een energierekening van 0 euro binnen bereik.

Cashback: tot 450 euro retour
Bovenop de jaarlijkse energiebesparing komt het actievoordeel. Wie dit najaar een nieuw Nefit HR-toestel aanschaft, kan eenvoudig 100 tot 150 euro retour vragen via de website van Nefit. Voor een duurzame oplossing is het retourbedrag 150 tot 300 euro. Alle combinaties zijn mogelijk, waarbij het voordeel oploopt tot 450 euro. Meer weten? V.d. Ven-Hollanders B.V. Installatiebedrijf kan u er alles over vertellen.

vd Ven-Hollanders
Kapelstraat 19, Beek en Donk
Tel. 0492-464343
www.ven-hollanders.nl