Dennis Veldpaus (vv Mariahout) duelleert met Nigel Parr
Dennis Veldpaus (vv Mariahout) duelleert met Nigel Parr Foto:

vv Mariahout onderuit in topper tegen Stiphout Vooruit

Mariahout - De eerste topper van het seizoen stond afgelopen zondag op het programma voor vv Mariahout. Zowel Mariahout als Stiphout Vooruit hadden de eerste drie competitiewedstrijden winnend afgesloten en wilden deze ongeslagen status natuurlijk voortzetten. Op sportpark De Heibunders in Mariahout werd gestreden om de koppositie.

De eerste kans was voor Mariahout. Rob Wagemans lukte het niet om de 1-0 op het bord te zetten. Wat Mariahout niet lukte, lukte Stiphout wel. Mariahout-doelman Rick van den Heuvel twijfelde met uitkomen, maar Jorn Dekkers hield niet in. Hij knalde de 0-1 binnen.

In de tweede helft ging Mariahout op zoek naar de gelijkmaker. Op het uur werd Tim Barten in de zestien onderuit gehaald, waarop hij zelf achter de bal ging staan om te proberen de toegekende penalty te verzilveren. Zijn inzet werd echter goed gekeerd door Stiphout-keeper Rick Janssen. Dit bleek een dure misser, want Stiphout Vooruit liep via Teun Welten vervolgens uit naar 0-2.

Mariahout kreeg, vlak voor tijd, via wederom Tim Barten nog een goede mogelijkheid op aansluitingstreffer, maar zijn inzet miste kracht om keeper Janssen te verschalken. In de slotminuut liep Stiphout Vooruit via Max Tersteeg nog uit naar 0-3.

Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen het nog ongeslagen Boskant op het programma. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur.