Uit de oude doos: ook in de beginjaren van Badminton Club Lieshout werden al interne toernooien afgewerkt. Op de foto’s deelnemers aan de Clubkampioenschappen 1975, waarvan de opening nog verricht werd door Burgemeester van Hout (midden)
Uit de oude doos: ook in de beginjaren van Badminton Club Lieshout werden al interne toernooien afgewerkt. Op de foto’s deelnemers aan de Clubkampioenschappen 1975, waarvan de opening nog verricht werd door Burgemeester van Hout (midden) Foto:

Badminton Club Lieshout viert 45-jarig bestaan

Lieshout- Badminton Club Lieshout bestond op 18 oktober precies 45 jaar. De Lieshoutse vereniging laat dat niet zomaar voorbij gaan: op vrijdagavond 27 oktober viert de vereniging met een gezellige feestavond in 'Oktoberfest-stijl' het feit dat de vereniging 45 jaar jong is én nog steeds springlevend is.

Feestavond
Vrijwilligers Ria Donkers en Karin van den Biggelaar hebben deze keer de handschoen opgenomen en een feestavond in elkaar gezet, die op vrijdag 27 oktober in Café van Lieshout aan de Dorpsstraat in Lieshout gehouden zal worden. Als thema hebben de organisatoren voor 'Oktoberfest' gekozen waardoor het jubileum in een gepaste stijl plaats zal gaan vinden. De organisatie heeft inmiddels alle leden benaderd en ingeschreven zodat duidelijk is dat er een grote opkomst zal zijn.

Leo Bosch trofee
Inmiddels is de eerste ronde van de interne competitie bij de jeugd van badminton Club Lieshout al weer gespeeld. Deze interne competitie om de 'Leo Bosch Trofee' wordt eens per maand gespeeld, tijdens een woensdagse speelavond. Na de wedstrijden in oktober is de tussenstand als volgt: 1. Nils van Velthooven 40 punten, 2. Thijs Sinten, Tina Kester 35 punten, 3. Floris Spoorendonk, Sem de Leest, Oyin Fagbayigbo 30 punten, 4. Luuk Gevers 28 punten, 5. Jordi Pool, Jools van den Acker, Maud Steegs, Imke Steegs, Angela Constant 25 punten.

Programma
Vr. 27 okt. 20:00 uur: Feestavond ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan
Zo. 29 okt. 09:30 uur: BC Olympus'69-H1 - BCL-H1/BouwCenter Swinkels