Esmée Beyer met Spirit, Maud Vesters met Ivy SDB en Noah Vesters met Carien
Esmée Beyer met Spirit, Maud Vesters met Ivy SDB en Noah Vesters met Carien Foto:

Mooie pony dressuur In D'n Perdenbak

Lieshout - In Manege D'n Perdenbak werd vrijdag 20 oktober een pony dressuurwedstrijd gereden. Op deze laatste vakantiedag was het gezellig druk en kwamen er 24 ruiters uit de regio om aan de jury te laten zien hoe ze vooruit gegaan zijn met oefenen.

De jury was zeer te spreken over de leuke en mooie combinaties en dat resulteerde weer in mooie winstpunten voor de jonge ruiters. Graag bedanken zij Caravan Service Mariahout en Frans Vereijken voor het schenken van de extra prijzen.

Uit Laarbeek reden mee:
In de Klasse B, Noah Vesters met Carien, zij werden 3de met 189 punten en 2de met 198,5 punt. Maud Vesters had haar 1ste wedstrijd met Ivy SDB en zij werden 6de met 181,5 punt en 3de met 194 punten. Esmée Beyer en Spirit werden 7de met 178,5 en 8ste met 170,5 punt.

In de Klasse L1 kwamen Suze van den Hurk met Hattrick Primadonna in de ring en zij werden 2x 4de met 186,5 en 186 punten. Nadieh Koopman en Robby startte voor het eerst in deze klasse en werden 8ste met 183,5 en 5de met 184 punten.

Iedereen proficiat met zijn behaalde winstpunten. De volgende pony wedstrijd is op 17 november, maar eerst komen op 3 november de paarden ruiters naar de Manege. Voor beide wedstrijden kun je inschrijven via mijnknhs.nl of stuur een mail naar wedstrijdderaam@live.nl. De volledige uitslag staat op www.stichtingderaam.nl.