Afbeelding
Foto:

Succesvolle wandeltocht voor Team Twaalf25

Mariahout - Ouders en vrienden van Team Twaalf25 hielden zondag 22 oktober een wandeltocht in Mariahout. De opbrengst was voor het team, dat bestaat uit: Elke Dekkers, Bart Donkers, Joris Dekkers, Serge van Hout, Geert van Doorn en Maarten Gilsing.

De ouders en vrienden van Team Twaalf25 willen graag helpen om deze teamleden op 7 juni mee te laten fietsen in Frankrijk tijdens de Alpe d'HuZes. Ondanks dat het weer om 10.00 uur niet echt meewerkte, waren er 112 volwassenen en 13 kinderen die, zich hebben ingeschreven om aan deze wandeling deel te nemen. Ook kwamen er mensen om te doneren of om aan de loterij deel te nemen, de totale opbrengst voor het team is €1.564,50. Kortom een zeer geslaagde dag, die mede mogelijk gemaakt is door: Albert Heijn Veghel, Ton van Uden Transport, Pedicuresalon Evy, Jos Martens & Zn. BV, Martens Tuinmeubelen en HEVU Beek en Donk.

Verder willen zij iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor de sponsoring en de gezellige aanwezigheid, deze tocht was alvast een succes.