Jeremy Raaijmakers was zondag belangrijk met de assist op de 1-1 (archieffoto)
Jeremy Raaijmakers was zondag belangrijk met de assist op de 1-1 (archieffoto) Foto:

Sparta'25 inspiratieloos naar gelijkspel

Beek en Donk - Sparta'25 is er niet in geslaagd om op eigen terrein het veel lager geklasseerde Hapse Boys te verslaan. Het verschil op de ranglijst was op het veld niet te zien. Sparta'25 straalde geen moment uit dat zij 2e stonden en de bezoekers 12e.

De eerste helft kende weinig hoogtepunten. Michiel Koot had in de 37e minuut nog de beste mogelijkheid om de score te openen. In de 54e minuut kwam de thuisploeg op een 0-1 achterstand door een doelpunt van Luuk Crommentuijn. Acht minuten later was de stand weer gelijk. Elco van Schijndel schoot bij de 2e paal een mooie voorzet van Jeremy Raaijmakers binnen, 1-1. Beide keepers zorgden er met prachtige reddingen in de slotfase voor dat dit ook de eindstand werd.

Sparta'25 speelt zondag 29 oktober de competitiewedstrijd uit tegen DAW (Schaijk). Aanvang 14.30 uur. Verwacht wordt dat er een ander Sparta'25 in het veld staat dan afgelopen zondag, in ieder geval met spelplezier en strijdlust.