Afbeelding
Foto:

Wie weet wie dit zijn?

Weet jij het antwoord? Laat het weten aan de redactie van MooiLaarbeek. Dit kan per mail via prijsvraag@mooilaarbeek.nl. Wie weet is jouw antwoord hier volgende week te lezen!

Het betreft 'mijn tijd': revue's door 'De Klokkengieters', druk bezocht door Alese mensen. Deze foto komt me bekend voor, mede omdat mijn broer Frans (1934-1968) er ook bij staat, samen/naast zijn toenmalige vriendin.

Dit zijn ze allemaal, v.l.n.r.: Frans van Wetten, Francien Derks, ??? van Bakel (broer van kapper Jan van Bakel), Maria v.d. Heuvel (zus van....), Tiny v.d. Heuvel (broer van....), Toos Houét, Henk van Gerwen en Toos Driesen.

Krant 19 oktober: Explosie in Aarle-Rixtel?

In deze krant van 19 oktober j.l. las ik een bijdrage van Gerard van Hoof: over zijn familie "Graat van Hoof". Interessante beschrijving, veel details: ik kende die familie uiteraard ook goed: je moest er naar de winkel van je moeder en Marinus zag ik (vaak!!!) in café van den Elzen, als ik mijn vader moest gaan "zoeken" van mijn moeder. Marinus zakte regelmatig door zijn benen (aandoening…) waardoor hij (deels achter de tap) een klein mannetje leek.

Gerard van Hoof heb ik altijd een aardige vent gevonden; nu ben ik daar anders over gaan denken omdat hij Ton Lemmens lelijk te kijk zet. Hij beweert dat Ton in het pand van Graat van Hoof zijn bloemenzaak heeft geëxplodeerd!!! Dat heb ik nooit eerder gehoord: geen verhaal en geen enorme knal.

Met vriendelijke groeten,

Piet van Wetten
Aarle-Rixtel

Afbeelding