Jubilarissen FNV gehuldigd

Gemert/Laarbeek - Leden van de werkgroep Jubilarissenhuldiging van Lokaal FNV Peelgemeenten hielden zaterdagmiddag 28 oktober voor de vierde en laatste keer dit jaar een bijeenkomst om de leden van vakbond FNV te huldigen met een onderscheiding voor hun jarenlange trouwe lidmaatschap. De bijeenkomst vond plaats in Gemert in Zalencentrum 'Bij Dientje' waarbij 28 jubilarissen in een gezellige sfeer een onderscheiding ontvingen voor hun jarenlange lidmaatschap.

Aranka Ouwehand, bestuurder bij de FNV, heette de jubilerende leden en partners een hartelijk welkom. Na het nuttigen van een kop koffie met gebak werden de leden door haar in het zonnetje gezet. Zo kregen diverse jubilarissen van haar de mogelijkheid om iets te vertellen over hun motivatie om zich bij de vakbond aan te sluiten of om bijzondere belevenissen met de andere aanwezigen te delen. Daarnaast nam Aranka Ouwehand de aanwezigen mee terug in de tijd door iets te vertellen over de gebeurtenissen in het jaar dat ze lid zijn geworden van de bond. Na de interviews was het tijd voor de onderscheiding waarbij mevrouw Ouwehand de jubilarissen bedankte voor het lidmaatschap van de vakbond.

In Gemert waren in totaal 28 jubilarissen aangeschreven om een onderscheiding in ontvangst te nemen. De heer F.M.A. Raaijmakers uit Aarle-Rixtel ontving een onderscheiding vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap.

Na de huldiging was er een gezellig samenzijn van jubilarissen en partners waarna de middag werd afgesloten met een warm en koud buffet.

De huldiging in Gemert/Bakel en Laarbeek werd gehouden door de vrijwilligers van de werkgroep Jubilarissen van Lokaal FNV Peelgemeenten. Dit netwerk van de FNV bestaat uit de gemeenten Deurne, Asten, Someren, Helmond, Gemert/Bakel, Laarbeek en Geldrop/Mierlo. De huldiging van zaterdag was de vierde en laatste huldiging die de vrijwilligers hebben georganiseerd voor dit jaar waarbij meer dan 150 jubilarissen een onderscheiding hebben ontvangen.