Afbeelding
Foto:

Heikneuters en Heikneuterinnekes

Aanstaande zaterdag is onze laatste dag als Prins Joan en Prinses Anja. Dit is voor ons de officiële afsluiting van een geweldig carnavalsjaar. Een jubileumjaar want 55 jaar is iets bijzonders en dat hebben wij bijzonder goed gevierd.

Een carnavalsjaar waarin wij natuurlijk samen met Adjudant Harald en Hofdame Dorith de kar hebben mogen trekken. Alhoewel het voelde niet als 'de kar trekken', het voelde meer als een achtbaan die nooit tot stilstand kwam en wij zaten in het voorste wagonnetje. Één lange rit met vele verassingen en vele feestjes. Alles samengevat in één woord: 'Grandioos'. Het is een geweldige ervaring geweest die ik vanaf aanstaande zaterdag van harte gun aan mijn opvolger??? Hem en iedereen die daar bij aansluit staat weer een geweldig jaar te wachten! Ook wij hebben er weer veel zin in om dit jaar carnaval te gaan vieren met alles wat daar bij hoort en om mee te doen met de club want één ding is wel zeker wij hebben de carnaval weer in ons hart gesloten en de wintersport moet even wachten.

Maar... Wie oh wie wordt dan toch de nieuwe Prins van het Heidurp? Het kan haast niet anders dan dat hij staat te poppelen om de scepter over te nemen. Het wordt dan ook tijd dat het best bewaarde geheim van 't Heidurp maar eens bekend wordt. Gelukkig wordt aanstaande zaterdag 4 november om 23.11 uur bekend wie er dit jaar prins van het Heidurp is. De hints spreken net als elk jaar voor zich en het lijkt me dan ook een inkoppertje. Verder kreeg ik van de prinsencommissie nog een opdracht om deze in DeMooiLaarbeekKrant aan te kondigen te weten: Hint 1: 'Dit jaar is het goed in balans.' Hint 2: ''Ze gaan de goede richting in.' Hint 3: 'Kilometervreters.' Hint 4: 'Het is dit jaar een inkoppertje.'

Denkt u te weten wie het is, schrijf het op en lever het in bij: John Brugmans, Tuindersweg 41, 5738BK, Mariahout. Voor degene die het goed raad, zal er een prijs worden verloot. Op de avond zelf kan er ook geraden worden en daar zal ook een prijs onder worden verloot.

Wij, Prins Joan, Prinses Anja, Adjudant Harald en Hofdame Dorith wensen de nieuwe hoogheden heel veel succes, en vooral heel veel plezier toe. Jullie staat iets ontzettend moois en onvergetelijks te wachten. Natuurlijk sluit ik nog een keer af met mijn leus.

Zo, en nu bouwen we een fist!

Prins Joan d'n 1e en Prinses Anja van 't Heidurp.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl