Vrouwenband 'Permanent'
Vrouwenband 'Permanent' Foto:

Vrouwenband 'Permanent' in de Gaviolizaal

Helmond/Beek en Donk - Vrouwenband 'Permanent' uit Beek en Donk geeft zondag 5 november een concert in de Gaviolizaal in Helmond. Zoals de naam het al zegt een band die bestaat uit alleen maar vrouwen. Vorig jaar waren ze al te gast te midden van de draaiorgels en brachten een prachtig concert. Dit jaar zullen zij dit zeker willen evenaren.

Vrouwenband Permanent bestaat uit een gezellige groep van 23 vrouwen in leeftijd variƫrend van 35 tot 70 jaar. Om lid te zijn van deze vrouwenband hoef je geen permanent in je haar te hebben. Twintig jaar geleden zijn zij zonder muziekervaring gestart en intussen spelen ze een aardig toontje mee. Hun muziekgenres zijn divers, van musical- en filmmuziek tot pophits en evergreens. De vrouwenband heeft samen veel plezier, maar zijn zeker geen carnavalsband. Ze staan onder muzikale leiding van misschien wel de jongste vrouwelijke dirigent van Nederland, Renske Slegers. Dus komt dat zien en horen. Het concert duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De zaal is open van 13.00 tot 17.00 uur.

Wederom een bijzonder concert in een bijzondere nostalgische omgeving. De toegang is gratis. Wel zien zij na afloop van het concert graag een vrijwillige bijdrage in de donatiepijp. De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a te Helmond.