Jaarvergadering vv Mariahout

Mariahout - vv Mariahout telde eind vorig seizoen 165 jeugdspelers. Het is voor de jeugdafdeling nog steeds lastig om alle teams met trainers en leiders bezet te hebben. Regelmatig wordt er een beroep gedaan op de flexibiliteit van de bestaande trainers en leiders.

De jeugdafdeling telde drie kampioenen. Voor de winterstop O13-1 en O11-1, na de winterstop O19-1. Jeugdvoorzitter Jack van Rossum benoemde het succes van 'Mieskes Seizoensaftrap'; de gezamenlijke seizoensopening met Korfbalclub 'De Flamingo's'. Het is jammer dat de organisatie van thuistoernooien nagenoeg onmogelijk is vanwege de competities die een stuk langer doorlopen dan voorheen. Dit betekent een gemis aan inkomsten en ook uitstraling van de vereniging. De Grote Clubactie was een succes, met de opbrengst zijn nuttige investeringen gedaan voor de jeugdafdeling. Het spelregelbewijs (verplicht vanaf tweedejaars O-17) is door iedereen behaald. De nieuwe wedstrijdvormen voor de teams O-7, O-8 en O-9 zijn uiteengezet. De VTC is met de komst van Henri Maas compleet en Jack maakt werk om voor alle kaderleden die werken met kinderen een verklaring omtrent gedrag op te vragen.

Secretaris Jowan Barten feliciteerde de Dames met hun behaalde titel en de 2e plek in de bekercompetitie. Harrie v.d. Rijt werd supporter van het jaar en Toon v.d. Heuvel werd Mariaan van het jaar. Tim de Louw heeft met zijn maatschappelijke stage het ledenbestand geactualiseerd met vele nieuwe e-mailadressen en mobiele telefoonnummers. Een bedankje ging uit naar de clubscheidsrechters vanwege hun flexibiliteit. Ook de zoektocht naar een grensrechter voor het eerste elftal viel niet mee, dit jaar is dat wel gelukt met de invulling van Jorlan van Hoof. Met name Jan Leenders werd bedankt voor zijn vele invalbeurten. Wim de Roy werd opgevolgd door Mari v.d. Haterd en de contracten met de technische staf van de dames; Toon Bekkers en Ton van Bussel werden verlengd. Ook Bart van Berkel werd bedankt voor zijn inzet als trainer op donderdag. Ten slotte noemde Jowan de kunstgrasperikelen van het afgelopen seizoen.

Voorzitter Jeroen de Louw vertelde in zijn mededelingen dat de club financieel gezond is en zette de meerjarenbegroting uiteen. Jeroen legde de aanbouwplannen uit en de samenwerking daarbij met Korfbalclub 'De Flamingo's. De klusploeg verzet op maandag- en vrijdagmorgen ontzettend veel werk. Er werd een beroep gedaan op alle gebruikers van het sportpark om zelf de spullen netjes op te ruimen en dit niet aan de klusploeg over te laten.

De sponsorcommissie en de activiteitencommissie werden benoemd vanwege hun vele werkzaamheden. Ook de voetbalplaatjesacties was één van de hoogtepunten van het afgelopen seizoen. vv Mariahout bedankt de initiatiefnemers Jeanne en Albert v.d. Bogaard van Jumbo Supermarkten Laarbeek voor hun geweldige initiatief. Ten slotte werden er door Jeroen enkele projecten toegelicht zoals het opfrissen van de kantine en het energiebesparingsproject. Uit de energiescan kon worden geconcludeerd dat de voetbalclub de afgelopen jaren al erg veel goede, energiebesparende stappen heeft gezet, met name dankzij de inzet van Mari v.d. Rijt, samen met de klusploeg. Tijdens de verkiezingen werden de bestuursleden Carlo Leenders (controller) en Jeroen de Louw (voorzitter) herbenoemd voor een volgende periode. Jeroen de Louw bedankte, mede namens Carlo, voor het vertrouwen en de druk bezette vergadering werd getrakteerd op een consumptie.